NLCloudOpslag

Makkelijk in het gebruik, veilig in Nederland

Dagelijks produceren we allerlei soorten bestanden: documenten, spreadsheets, presentaties en afbeeldingen. We willen die graag goed en veilig opgeslagen hebben, maar er tegelijkertijd ook altijd bij kunnen. Je wil een dienst die:

 • Simpel is, waarbij bestanden automatisch synchroniseren en er Apps zijn voor iOS, Android, PC en Mac.
 • Veilig is, want we willen geen bestanden kwijtraken en niet dat iemand anders daar bij kan zonder toestemming.
 • Altijd beschikbaar is, om snel bestanden te delen, of die leaflet te laten zien als dat toevallig ter sprake komt!
 • Gelijktijdig samenwerken aan documenten, spreadsheets en presentaties. Verhoog de effectiviteit!
 • Een bereikbare helpdesk heeft, voor als er iets mis gaat of je een vraag hebt.

Daar hebben wij de oplossing voor: NLCloudOpslag. Bestanden synchroniseren automatisch met jouw apparatuur (Mobiel, PC, Mac), je deelt ze eenvoudig met collega's, klanten en leveranciers en je werkt gelijktijdig samen aan documenten. Daarnaast, niet onbelangrijk, staan alle bestanden ook nog eens in een Nederlands datacenter van een Nederlandse partij en vallen daarmee 100% onder de Nederlandse wetgeving voor privacy en gegevensbescherming. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over verdragen met bijvoorbeeld Amerikaanse partijen en andere schijnzekerheden.

We zijn misschien niet de goedkoopste, maar je kunt wel contact met ons opnemen als er iets mis gaat en je kunt erop vertrouwen dat we ons aan de Nederlandse wetten met betrekking tot privacy en gegevensbescherming zullen houden.

 

Voor wie is NLCloudOpslag?

Voor het MKB

Op kantoor nemen productiviteit en daarnee gebruiksgemak de hoogste prioriteit in. Veiligheid, toegang tot en duidelijkheid over eigenaarschap van bestanden neemt steeds meer toe in belang.

Met NLCloudOpslag realiseer je alle punten in één keer. Zo is er het gemak van automatische synchronisatie en het onderling en met derden kunnen delen van bestanden en gelijktijdig werken aan documenten in de on-line, volwaardige office applicatie. Wij zorgen voor een dagelijkse back-up die we tot drie maanden bewaren. Het eigenaarschap van bestanden is eenvoudig te realiseren door gebruik te maken van één centraal beheerde opslagplaats waar alle medewerkers hun bestanden opslaan, en daar ieder met een eigen account en met eigen rechten toegang tot te geven. En dat zonder dat het afbreuk doet aan het gebruiksgemak.

MKB

Voor ZZP'ers

ZZP

Je maakt onderweg documenten aan op je laptop, maakt foto's met je mobiel, houdt financiele overzichten bij op je PC en krijgt regelmatig informatie van klanten toegestuurd. Waar laat je die allemaal en hoe kom je er weer bij als je ze nodig hebt? Hoe deel je gemakkelijk de geproduceerde resultaten, zoals presentaties, rapporten, foto's en notities met anderen?

NLCloudOpslag heeft Apps voor iOS, Android, PC, Mac en Linux. Synchroniseren van bestanden gaat automatisch en naar al je apparaten. Je hebt dus altijd die presentaties, rapporten, foto's en notities bij de hand en weet zeker dat de bestanden veilig zijn opgeslagen in de cloud. Daarnaast kan je ze ook nog eens (gratis!) delen met wie je wilt, naar wens met of zonder wachtwoord beveiligd en met of zonder eindtijd.

Schermafbeeldingen NLCloudOpslag

Prijzen

Net als de dienst, willen we ook de prijzen eenvoudig houden. We hebben daarom maar twee types:

Als ZZP'er kies je accounts van het type 'GebruikersOpslag'. Hierbij krijgt iedereen voor wie je dit bestelt een eigen inlognaam en opslagruimte.

Bestanden delen kan onderling en (ongelimiteerd en gratis) met derden. Kies voor de XL-versie als je extra veel opslagruimte nodig hebt.

Is 50GB niet genoeg? Dan kan je ook voor BedrijfsOpslag gaan: functioneel is dat hetzelfde, maar dan met meer opslag.

Voor zakelijk gebruik kies je in ieder geval één keer 'BedrijfsOpslag' en per medewerker een 'GebruikersOpslag'.

Op de centrale BedrijfsOpslag maak je een gedeelde map aan en deelt die met één of meer groepen waarin medewerkers zitten. Die hebben daartoe toegang tot de bestanden via hun eigen GebruikersOpslag met de rechten die je aan de groepen hebt toegewezen. Daarmee blijven de bestanden altijd in de organisatie, ook al vertrekt er iemand en sluit je die GebruikersOpslag.

Klinkt de aanpak ingewikkeld? We helpen je graag bij het nadenken over en uitvoeren van de inrichting!

Kies voor BedrijfsOpslag XL als je extra veel opslagruimte nodig hebt. Bij XL is de ruimte ook onbeperkt uit te breiden.

 

 


 

Wil je lekker veel opslag in de cloud, maar hou je ook graag meer grip op je data dan bij standaard clouddiensten? Dan is 'PrivéCloud XXL' wellicht iets voor jou. Hierbij zetten we, binnen onze infrastructuur, een complete eigen server alleen voor jou op!

Wij zorgen, net als in de cloudoplossing, dat deze server goed en veilig blijft draaien, up-to-date blijft en dat de andere technische aspecten in orde zijn. Jij krijgt dan toegang tot minimaal 2.000 GB aan opslag en de mogelijkheid om 100 gebruikers toegang te geven tot deze dienst. Je krijgt ook meer te zeggen over de instellingen van deze cloudoplossing. Je kunt de dienst bijvoorbeeld limiteren op IP-adres, zelf bepalen hoeveel schijfruimte een gebruiker heeft, of je met versiebeheer wilt werken of niet, enzovoorts.

 

 

 

Hoe gebruik je NLCloudOpslag?

Om het makkelijk te houden, beschrijven we hieronder de verschillende manieren waarop je NLCloudOpslag kunt gebruiken. Klik op de titel en lees hoe je snel aan de slag kunt gaan.

Wat zeggen andere klanten over ons?

Over NLCloudOpslag

NLCloudOpslag is een dienst van ECM2. Wij geloven in eenvoudig te gebruiken, open, veilige diensten die onder de Nederlandse wetgeving vallen en zo hebben we NLCloudOpslag ook opgezet. Wij hanteren de leus 'Makkelijk in het gebruik, veilig in Nederland' bij deze dienst en houden die altijd in het achterhoofd. We leggen deze leus als volgt uit:

De applicatie moet makkelijk in het gebruik zijn en je moet er met zo veel mogelijk apparaten bij kunnen. Dat betekent dat we het liefst hebben dat je de zaken maar één keer instelt en je er daarna niet meer naar hoeft om te kijken. Kijk ook eens bij de verschillende gebruiksscenario's om te zien of daar jouw situatie tussen zit. Volg die beknopte handleiding en je bent al aan de slag!

We vinden we het ook uiterst belangrijk dat de gegevens die je op NLCloudOpslag zet veilig zijn. Dat betekent een aantal zaken: het Nederlandse recht is van toepassing omdat wij een Nederlands bedrijf zijn en de apparatuur in een Nederlands datacenter staat. Daarnaast zorgen wij er natuurlijk voor dat de applicaties op de servers up-to-date zijn, wij de relevante ontwikkelingen in de gaten houden en daarop actie ondenemen indien nodig. Ook niet onbelangrijk: alle gegevens die je erop zet zijn en blijven van jou. Wij halen geen fratsen uit met jouw gegevens, zoals het scannen op inhoud of het delen van gegevens met andere partijen.

Neem contact met ons op

Stuur ons een bericht

Contactgegevens


Bedrijfsgegevens

 • Bedrijfsnaam:
 • KvK Amsterdam:
 • ABN Amro bank:
 • ECM2
 • 50316753
 • NL03ABNA0627627269

 • Adres:
 • Goeman Borgesiuslaan 77
 • 3515 ET Utrecht